top of page

OVER MIJ

JB-Modelwork

 

Welkom op mijn pagina.

Mijn naam is Joop Buitenhuis. Ik woon in Hengelo, Overijssel. Al jaren maak ik voor mijn plezier foto's. Maar dat waren toch meestal de huis, tuin en keuken plaatjes. Familiefoto's en vakantiefoto's etc.

Ongeveer 10 jaar geleden begon ik steeds meer interesse te krijgen in het fotograferen van personen, met name op fairs etc. En dan vooral cosplayers. Al snel bleek dat ik vaak overging tot pure portretfotografie.

Vandaar dat ik mij steeds meer ben gaan toeleggen op portretten, modelfotografie, boudoir,  lingerie en ook (bedekt)naakt. Inmiddels beschik ik over mijn eigen, kleine studio maar doe ook veel op locatie.

Ik probeer de foto's zo min mogelijk te bewerken. Het model moet zichzelf blijven en niet veranderen in een ander persoon. Dus verwacht geen extreme photoshop acties. Maar ik zorg wel dat je op je best op de foto komt.

Natuurlijk houd ik ook rekening met jouw wensen als het om bewerken gaat.

Voor mij is het nog steeds een hobby, ik hoef er niet rijk van te worden, het gaat om het plezier van het maken van de juiste foto voor model en fotograaf. Ik doe dan ook het meeste op basis van TFP. Foto's voor commercieel gebruik vraag ik wel een kleine vergoeding voor. 

Dus wil je je protfolio uitbreiden of gewoon eens weten hoe het is om model te staan, neem dan gerust contact met me op. Samen maken we er iets moois van. Wil je een shoot bij jou thuis of op een andere locatie, dan is dat ook geen probleem. 

modelJoop.jpg
IMG-20210807-WA0004.jpg
bottom of page