ABOUT ME

JB-Modelwork

 

Welkom op mijn pagina.

Mijn naam is Joop Buitenhuis. Ik woon in Hengelo, Overijssel. Al jaren maak ik voor mijn plezier foto's. Maar dat waren toch meestal de huis, tuin en keuken plaatjes. Familiefoto's en vakantiefoto's etc.

Ongeveer 10 jaar geleden begon ik steeds meer interesse te krijgen in het fotograferen van personen, met name op fairs etc. En dan vooral cosplayers. Al snel bleek dat ik vaak overging tot pure portretfotografie.

Vandaar dat ik mij steeds meer ben gaan toeleggen op portretten, modelfotografie, boudoir,  lingerie en ook (bedekt)naakt. Inmiddels beschik ik over mijn eigen, kleine studio.

Ik probeer de foto's zo min mogelijk te bewerken. Het model moet zichzelf blijven en niet veranderen in een ander persoon. Dus verwacht geen extreme photoshop acties. Maar ik zorg wel dat je op je best op de foto komt.

Voor mij is het nog steeds een hobby, ik hoef er niet rijk van te worden, het gaat om het plezier van het maken van de juiste foto voor model en fotograaf. Ik doe dan ook het meeste op basis van TFP. Foto's voor commercieel gebruik vraag ik wel een kleine vergoeding voor. 

Wil je ook een keer met mij shooten neem dan gerust contact met me op.

modelJoop.jpg
IMG-20210807-WA0004.jpg